BekyTypo
Fórum
Drupal version

Používáte někdo modul Search Autocomplete coby "našeptávač" při zadávání hledaného výrazu na stránkách? Už se s ním mořím dva dny a nedaří se mi jej rozchodit. "Hodinky" ve vyhledávacím poli se točí, ale nenašeptává :-( . Prosím o pomoc.

Napadá mě, že vyhledávání vyžaduje mít naindexovaný obsah, jinak nic nevyhledá. Takže bych zkusil párkrát spustit CRON a pak to otestoval znovu. Také je doré se zeptat, jestli to bez našeptávače vyhledává.

Rád bych motivoval všechny dotazující, aby pokud chtějí dobrou radu, aby kladli dobré otázky, protože jinak dostanou odpovědi na úrovni kvality jejich otázek, případně žádné. A to se s kolegy opravdu snažíme.

V tomto příkladu:

  1. Nebyly poskytnuté technické detaily problému, tedy především, co přesně nefunguje a jak se to projevuje, tedy jak dotyčný poznal, že to nefunguje a čeho bychom se mohli chytnout, abychom to vymysleli.
  2. Nebylo odpovězeno na otázku, zda to bez našeptávače vyhledává.

Je možné udělat diagnostiku XHR dotazů, během točení se těch hodinek v konzoli prohlížeče (F12, Network, XHR), jestli to něco vrací, případně jakou chybu s jakým kódem a textem to vrací. To by mohlo pomoci.

Jinak Search API je super nástroj, ale pokud člověk potřebuje hledat pouze v klasickém obsahu nodů, Search modul z jádra Drupalu mu bude bohatě stačit. Jinak je to jako jít s dělem na komára :)

 

 

Přidat komentář

Která řeka protéká Prahou?