Drupal user
Drupal version

Pro další vývoj e-learningového portálu www.cestina2.cz hledáme programátora/kodéra Drupalu. Portál je určen k výuce češtiny jako druhého jazyka pro děti 1. a 2. stupně základních škol. Aktuálně pracujeme na tom, abychom ho udělali atraktivnější a uživatelsky příjemnější.

Web je postavený na Drupalu verze 7, pro interaktivní obsah používá mimo jiné sady modulů H5P a Opigno. Momentálně potřebujeme zajistit podporu logování posledních navštívených stránek (úkolů) autentifikovaným návštěvníkem pro vytvoření interaktivnější posloupnosti úkolů (výsledkem by mělo být, že uživatel se po opětovném přihlášení vrátí na místo, kde naposledy skončil). Dále jde o spolupráci s front-end kodérem na zatraktivnění webového rozhraní. Uvítáme člověka s vlastními kreativními nápady a zkušeností s gamifikací (sbíráním bodů za absolvované úkoly atd.). Web je určený především dětskému publiku (1. a 2. stupeň základní školy).

Konkrétní technické požadavky sdělíme zájemců e-mailem či telefonicky. K dispozici pro "zasvěcení" do současného stavu a případně dotazy bude také současný vývojář.

Kontaktní osoba: Kristýna Titěrová
E-mail: [email protected]
Telefon: 773 609 395

Přidat komentář

Ktorá rieka preteká Bratislavou?