Drupal user
Fórum
Drupal version

Ahoj, bohužel jsem zdědil drupal 6. §Na web se několik let nesáhlo, a je potřeba tam dočasně přidat informace do textu.

Bohužel tabulka v mysql ROLE je prázdná, proto bych se chtěl zeptat kde ji mohu najít.

Díky

Drupal user
Trvalý odkaz

Zdravím, nechtělo se mi zakládat nové vlákno tak se přidám do tohoto jelikož mám obdobný problém.

dostal se ke mě web založený na drupalu. Bohužel verze 6.16, předchozí "webmaster" si dal tu práci a smazal v DB role (admin, redaktor) je tam pouze uživatel. Tudíž v nemůžu web jakkoliv administrovat. Nemůžu to ani nijak obnovit takže se mi nabízí pouze dvě řešení. 
1) Někdo kdo má již naistalovaný drupal (předpokládám že bude potřeba v této verzi), by mi poskytl jak přesně je to v databázi nastavené.
2)Nainstalovat si někam vedle drupal této verze a překopírovat si ty role. Avšak instalace této verze mi dělá docela problém, ikdyž jsem stáhnul drupal přímo z ofiko stránky tak jsou s tí pořád problémy. Dokázal by mi někdo poradit buď s instalací nebo s těmi právy? 

Předem díky za pomoc.

Kouknete na https://www.drupal.cz/clanky/lando-vyvojove-protredi-s-dockerem-pro-nor… tam by nemel byt problem D6 rozjet. Jinak jak pisete, nainstalovat cisty D6 a prochazet obe DB a postupne se pokusit nejak dostadit chybejici data. Celkove bych tomu webu ale dal moc neveril co se stability tyce - ta DB je dost komplexni a kdyz uz obnovite strukturu, tak buh vi jaka v tom byla data.

Přidat komentář

Která řeka protéká Prahou?