Radim Klaška

Sprint: 14.3.2017 od 14:30
Setkání: 14.3.2017 od 17:30
Místo: Český rozhlas, Vinohradská 1409/12,120 00 Praha - [mapa, web rozhlas.cz]
Hashtag: #drupalcz
Vstup: ZDARMA, REGISTRACE ZDE: https://goo.gl/forms/MNGUcBfqAjB5dKIE2
Pochlubte se účastí na Facebooku / Srazy.info / Meetup.com / groups.drupal.org

Sprint

Komu by nestačilo setkání, může s námi začít už ve 14:30 sprintem. Budeme se věnovat hlavně překladu (a schvalování) jádra Drupalu 8. Pokud by měl někdo zájem spíše o programátorskou práci, na drupal.cz je jí spousta. (budete potřebovat vlastní notebook)
 

Program setkání

Pokud máte zájem něco odpřednášet, tak dejte vědět ideálně na Slacku (pozvánky) * 17:30 - 18:00 registrace * 18:00 - 18:45 Martin Klíma - Synchronizace konfigurace a obsahu D8 webu bez nutnosti přenosu databáze (Slidy: http://slides.com/martinklima/d8-no-db-team-workflow ) * 19:00 - 19:45 Karel Majzlík - D8 / CMI - co jsem se naucil :-) * 20:00 - 20:25 Martin Malinda - Ember.js: Client-side vs. Server-side rendering (Slidy: http://slides.com/martinmalinda/deck-7 ) * 20:00 Open mic (Tvoje první mini přednáška?) / networking * ? Přesun do blízké hospůdky.

Open mic

Koncept je jednoduchý - kdokoli může říci cokoli. Žádné zdlouhavé kecání: 1 až 15 min. Když se přetáhne - nevadí. Ideální příležitost dát ostatním vědět o co se zajímáte, podělit se zkušenost/rychlý tip, říci co nabízíte/poptáváte. Budeme rádi když nám dáte vědět předem zde v komentářích nebo na Slacku (pozvánky)

Zapojte se!

V první řadě prijďte a mluvte s ostatními! Setkání jsme obnovili abychom komunitě poskytli příležitost se znovu postavit na nohy. Bez lidí a kontaktů to nepůjde.
Drupal mě ale neživí, co bych tam dělal? Většina účastníků setkání stále poptává pracovní síly. Máte příležitost se něco zdarma naučit a být první v řadě na otevřené pozice. (viz https://drupalcz.slack.com/messages/nabidka-poptavka/ / https://www.drupal.cz/forum/nabizim-praci )
Jsem tu, co dál? V první řadě mluvte s lidmi, které neznáte. Jakákoliv zpětná vazba je vítána. Velice rádi zařadíme do programu další přednášející. Dále můžete setkání podpořt sponzorským darem - například káva o přestávce zapůsobí na všechny! Stačí nás kontaktovat: [email protected]

 

Přidat komentář

Jaká je oblíbená prímořská destinace Čechů a Slováků?