Drupal version
Drupal 8

Karierní stránky firmy CN Group. Nové stránky jsme vyvinuli kvůli novému designu a možnosti editovat všechny texty online, abychom mohli rychle aktualizovat informace (pozice, počty zaměstnanců, nové projekty, videa...). Proto byl Drupal na backendu jasnou volbou. Systém je napojen na ATS (applicant tracking system), která HR oddělení usnadňuje následnou práci s uchazeči (kontakty, životopisy a pohovory).

Web má oddělený frontend a backend. Komunikace mezi oběma částmi probíhá v GraphQL.
Frontend napsaný v ReactJS využívá server-side rendering pomocí NodeJS.
Backend pro správu obsahu tvoří headless Drupal 8, naplno využíváme Media a Paragraphs. Separace obou částí se nám opakovaně vyplatila protože vývoj obou částí byl na sobě nezávislý, mohl běžet paralelně a vzhledem k počtu frontendistů v naší firmě to neznamenalo žádnou komplikaci. Z pohledu drupalisty naprosto ideální odluka od šablon :-). Zahrnutí GraphQL serveru do projektu bylo až překvapivě snadné a výrazně zjednodušilo komunikaci mezi oběma částmi týmu.

Continuous integration a celé workflow využívá GitLab a celý projekt včetně vývojových prostředí je postaven na Docker kontejnerech což se osvědčilo při obměnách týmu pro zapracování juniorních vývojářů kdy zprovoznění lokální instalace projektu je otázkou pár jednoduchých příkazů.