Problémy po aktualizaci PHP 5.2.6-1 na IC.CZ - www.ocelari.ic.cz
Vložil/a Anonymous, 20 Září, 2010 - 10:58
Kategorie:
PHP chyby
Týká se verze:
Drupal 6.x
Přestaly mi fungovat stránky po aktualizaci PHP na serverech IC.CZ. Jejich podpora na to nějak nestačí. Co s tím?
•warning: array_fill() [function.array-fill]: Number of elements must be positive in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/includes/database.inc on line 253. •warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/includes/database.inc on line 253. •warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/modules/user/user.module on line 513. •user warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1 query: SELECT p.perm FROM role r INNER JOIN permission p ON p.rid = r.rid WHERE r.rid IN () in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/modules/user/user.module on line 513. •warning: array_fill() [function.array-fill]: Number of elements must be positive in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/includes/database.inc on line 253. •warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/includes/database.inc on line 253. •warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/modules/user/user.module on line 513. •user warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1 query: SELECT p.perm FROM role r INNER JOIN permission p ON p.rid = r.rid WHERE r.rid IN () in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/modules/user/user.module on line 513. •warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/modules/block/block.module on line 432. •warning: array_fill() [function.array-fill]: Number of elements must be positive in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/includes/database.inc on line 253. •warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/includes/database.inc on line 253. •warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/modules/block/block.module on line 433. •user warning: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') OR r.rid IS NULL) ORDER BY b.region, b.weight, b.module' at line 1 query: SELECT DISTINCT b.* FROM blocks b LEFT JOIN blocks_roles r ON b.module = r.module AND b.delta = r.delta WHERE b.theme = '' AND b.status = 1 AND (r.rid IN () OR r.rid IS NULL) ORDER BY b.region, b.weight, b.module in /home/free/ic.cz/o/ocelari/root/www/modules/block/block.module on line 433.
asi na ne vic zatlacit. nebo
asi na ne vic zatlacit. nebo si zaplatit profi hosting.
takhle se mi projevovalo PHP
takhle se mi projevovalo PHP 5.3… Teď míst něj používám 5.2.10 (vyšší verze než 5.2.6) a je to ok…
Na freehosting umístit jen stránku zajišťující redirect (kvůli zachování url/adresy) a stránky prásknout někam, kde to funguje a je to pod kontrolou.
IC.CZ nalezlo řešení: stačí
IC.CZ nalezlo řešení: stačí do .htaccess dopsat tento řádek:
php_value session.save_handler user
:(
Vždyť to nefunguje… ještě nějaké tipy, prosím… mám ten samý problém.
jiný hosting (placený). Pokud
jiný hosting (placený). Pokud si chcete s drupalem jen hrát, tak doporučuju na lokále. A pro online pořádný hosting.
měl jsem stejný problém, mám
měl jsem stejný problém, mám vip hosting u ic.cz a když jsem jim napsal, tak mi to opravili… opravdu stačí do souboru .htaccess vložit řádek:
php_value session.save_handler user
a funguje to :) sice nevím co znamená ale jde to :D
Ma nekdo funkcni Mod-rewrite
Ma nekdo funkcni Mod-rewrite na IC.CZ? Pokud ano muzete poslat htacess?
Poslat nový komentář