includes file.inc on line 756. * Soubor nelze vytvořit.
Ahoj, tuto hlášku mi to píše. Nevíte proč? je to nainstalované na banan.cz verze 6.6. s češtinou. Když jsem zkoušel jen v angličtině tak to jelo celkem normálně ale prozměnu zas mi to házelo error při inportu jazyka. vždycky se to seklo. Díky za každou radu
* warning: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/www/sdhplesna.cz:/usr/local/lib/php) in /home/www/sdhplesna.cz/subdomains/www/includes/file.inc on line 756.
* Soubor nelze vytvořit.
* warning: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/www/sdhplesna.cz:/usr/local/lib/php) in /home/www/sdhplesna.cz/subdomains/www/includes/file.inc on line 756.
* Soubor nelze vytvořit.
* Ve Vaší instalaci Drupalu bylo nalezeno jeden nebo více problémů. Pro více informací prosím zkontrolujte stránku s hlášením stavu.
Me to tuhle hlasku psalo na
Me to tuhle hlasku psalo na Ceskym Hostingu, pomohlo mi, kdyz jsem v administraci kliknul na Administrace/Nastaveni webu/System souboru. Chybely tam nejaky adresare, a po kliknuti na tenhle odkaz se ty adresare vytvorily, a chybovy hlasky zmizely…
Máš pravdu
Ano, taky jsem tento problém. /includes/file.inc on line 788. Přesně pomohlo najet do Administrace/Nastaveni webu/System souboru odkliknout, že se to ma vytvořit a všechno najednou bylo bezproblémů.
localhost
mě se to stalo když jsem svoje stránky připravoval na localhostu ve windows byla špatně vyplněná hodnota pro dočasný adresář
Skoro přesně
V administraci DRUPAL 7 je řešení podobné, systém souborů obsahuje 3 vstupní textová pole, z toho byly vyplněny pouze 2 pole.
Stačí ručně přes FTP vytvořit příslušné složky s vlastním názvem a doplnit cestu v administraci.
Poslat nový komentář