Editace Content Templatu způsobuje chybu 500
Zdravím. Před nedávnem se mi stala nemilá věc. Mám na webu 16 typů obsahu, z toho na 8 z nich jsem si vytvořil vlastní vzor v ConTemplate. Všechno fungovalo, jak má (a vlastně pořád funguje, jak má) nicméně do jednoho z těchto vzorů se teď nemůžu dostat. Kdykoliv kliknu na Edit Template, zobrazí se mi hláška 500: Chyba serveru. Dost divné ale je, že ten vzor funguje správně. Všechny články tohoto typu jsou zobrazeny bez chyby. Jen prostě ten vzor nemůžu editovat.
Za normálních okolností bych si ho prostě napsal znovu, jenže zrovna tohle je vzor, který jsem dával dohromady 2 týdny a má v sobě pěkných pár stovek řádků kódu. Dotazuji se v něm na více, než 50 CCK polí a na spoustu hodnot v databázi, často si i načítám jiné články (node_load) a z nich si taky něco tahám a zpracovávám. Prostě je to něco, co bych velmi nerad sepisoval znovu.
Nemůžu si dovolit moc experimentovat, zrovna teď je totiž období, kdy web navštěvuje hodně lidí.
Souhrn:- V administraci se nelze dostat do editaci vzoru v ConTemplate (chyba 500)
- Tento vzor však ve všech článcích svého typu funguje správně
Budu vděčný za jakékoliv rady. Jsem začátečník. Teď to není tak urgentní problém, dokud ten vzor funguje, jak má. Dřív nebo později ho ale budu chtít upravit. A to bude problém.
Poslat nový komentář