Drupal 6.17 css/js se nenačítají
Vložil/a ShaiMagal, 29 Červenec, 2010 - 03:19
Kategorie:
PHP chyby
Týká se verze:
Drupal 6.x
Zdravím,
funguji na Drupalu 6.17 CZ a po zmene webhostingu a upradu nekolika modulu se mi naskytl tento problem.. viz: http://shaimagal.org/
Zkousel jsem ruzne menit sites/default/files etc..
Zkousel jsem smazat slozku a manualne vytvorit novou s chmodem 777, jak jsem se docetl pri vyhledavani ve foru zde… bohuzel to nepomohlo ..
Nejaka rada prosim?
Dekuji.
btw
Kdyz smazu sites/default/files a vytvorim novou slozku s chmodem 777, tak se mi vytvori jen sites/default/files/languages
Nevim, jestli to je spravne, ale radeji uvadim co nejvic infa
No pre zaciatok by som vypol
No pre zaciatok by som vypol vo vykone zlucovanie CSS a JS a cache.
Ano, to jsem udelal. Zkousel
Ano, to jsem udelal. Zkousel jsem to ruzne vypinat, zapinat atd… A porad nic. Jine theme funguje normalne :-/ Nahraval jsem pushbutton znovu, ale presto stejny problem :-/
Nějaké řešení?
Nějaké řešení?
A co přesně je za problém? Že
A co přesně je za problém? Že se rozhodil layout? (Jinou závadu teď na té adrese nevidím.) Pokud jenom to, dělá to i s jiným tématem?
Nebo je nějaký problém s ukládáním souborů – když vidím, že jste zkoušel měnit práva?
Žádné řešení?
Žádné řešení?
Co temp soubory? Co říká
Co temp soubory? Co říká Nastavení webu > Systém souborů?
Na to jsem se dival, zadna
Na to jsem se dival, zadna chybova hlaska v ceste… At dam metodu stahovani verejne/neverejne nic se nemeni…
sorry pro jistotu: není tam
sorry pro jistotu: není tam někde nezakomentovaný .htaccess?
htaccess jsem vubec nemenil …
htaccess jsem vubec nemenil …
No právě. On se v adresářích
No právě. On se v adresářích pro soubory tvoří automaticky (i v temp) a je třeba zakomentovat v něm všechny 3 řádky (# na začátek) a uložit.
Poslat nový komentář