Drupal 6.16
Vložil/a Dori, 4 Březen, 2010 - 11:41
Kategorie: Ostatní
Týká se verze: Drupal 6.x
Ahoj, pravě jsem updatoval několik webů z verze 6.15 na 6.16 a narazil jsem na několik problémů. Asi ten hlavní, že se Drupal celý zhroutí a musim smazat všechny složky (mimo sites a htacces) a opět update. Myslím, že chyba bude ve složce INCLUDES. Máte s tím také někdo problémy?
Děkuji

6.16 jsem jeste nikam nestihl
6.16 jsem jeste nikam nestihl nasadit, ale obecne pri update nejdrive vsechno smazu(krome sites a files) a pak tam kopiruju ciste novy balicek, jinak jsem s tim uz parkrat mel problem.
Jasně, máš pravdu … je to
Jasně, máš pravdu … je to lepší. Ale smazal jsem složky kromě sites htacces a stejně se to take objevilo. :(
Table ‚moje-dobra.semaphore‘ doesn't exist query: SELECT expire, value FROM semaphore WHERE name = ‚locale_cache_cs‘ v souboru /data/www/dobracajovnaol.eu/dobracajovnaol.eu/includes/lock.inc na řádku 154.
Ted jsem to testoval. Urcite
Ted jsem to testoval. Urcite jsi pustil update.php? Protoze ten update vytvari tuhle tabulku
Ano,spustil jsem a nakonec
Ano,spustil jsem a nakonec jsem měl na obrazovce bílou tmu :(((( Ale pak jsem smazal slozky Drupalu a znovu je nahral a pak to uz slo.
jen tak mezi nami, spustil
jen tak mezi nami, spustil jsi pak update.php (v rezimu udrzby) ?
Jasne, sputil. Zkoušel jsi už
Jasne, sputil. Zkoušel jsi už update nějakých stránek?
tabulka semaphore
Jenom drobnost: chybová hláška s neexistencí tabulky semaphore je „fíčura, ne chyba“: drupal.org/drupal-6.16
Prostě se ta tabulka vytváří až na konci běhu toho /update.php. A to též znamená, že při opakovaném spuštění už je v databázi vytvořená…
Aneb jak jsme se shodli na
Aneb jak jsme se shodli na překladech: „Není to brouk, je to rys“ :-) Akorát rys, kterej se projevuje červenou hláškou, není úplně user friendly :-)
Kdo by to nepochopil, fakt to není myšleno vážně, nepřekládejte feature jako „rys“. Pak by modul Features musel bejt asi Rysové ;-)
Poslat nový komentář